Babyutstyret som gjør livet med den nyfødte litt enklere

Bittelitenbabyrom – baby nettbutikk – babyshop – baby butikk

Babyutstyret som gjør livet med den nyfødte litt enklere

Her kommer Bitteliten babyroms liste over praktisk utstyr som både du og babyen kan nyte godt av.

Babynest

Ei myk og lita seng for babyene. Babynesten gir myk og smal følelse, og den klemmer babyen, slik som i livsmora. Derfor forsikrer den rolig søvn og øker sikkerhetsfølelse for babyen. Kan brukes i barnesenga, barnevogn, og foreldrenes seng. Kan være en fin hjelp for barna å lære hvordan kan de sove i egen seng. Perfekt løsning under reisen også: babyen føler hjem til og med når han/hun er bort fra det kjente miljøet. Kom og ser rundt i vår baby nettbuikk.

En ammepute er praktisk både til mama og baby.

En multifunksjonell ammepute for både babyen og mamma, som ikke er brukbar bare under ammeperioden, men allerede under svangerskap. Du vil garantert ikke gi den bort etterpå heller. Dens lange størrelse og høykvalitet fyll tar kroppens form, støtter magen, holder leggene og midjen, slik at den tar belastningen av livmora. Det er viktig for babyen også at mora er avslappet under svangerskapet. For dette er det uunnværlig med lang og behagelig søvn. Også håndlaget produkt, basert på unik design. Kom og ser rundt i vår babyshop på nett.

 

Bitteliten håndlaget wellsoft babyteppe

Gi et mykt, håndlaget Wellsoft-babyteppe til babyen din. Dens lette materiale vil kjærtegner babyens hud under søvnen. Kan også brukes den i barneseng og barnevognen. Basert på unik design. Kom og ser rundt i vår baby butikk på nett.

Sovepose:

Hvis vår baby sover i en sovepose, kan vi unngå at han/hun sparker av seg dyna og blir forkjølet. Produkten er av myk, premium kvalitet material som yter behagelig søvn.

Kan finnes flere forksjellig mønstre og fargekombinasjon i vår baby nettbutikk.

 

Babysvøp/Babywraps:

En virkelig beskyttelse for de nyfødte, som minner dem på tida tilbrakt i livsmora. Hjelper dem å sovne, holder kroppen varm, og søvnen kan være dypere i en riktig valgt babysvøp. Den er lett å bruke og er sunn for kroppen, siden den ikke trykker beina for mye, og holder hele kroppen. Den hjelper foreldrene også for å ta og holde babyen lett og enkelt.

- www.bittelitenbabyrom.no

Kom og sjekk vår baby nettbutikk, surf på nettsiden, drøm, og bestill produkten, slik at når babyen har kommet, kan hun/han fortsette å drømme i våre vakre produkter